DMV Boekhouding Tarieven – Geen onnodige kosten

DMV Boekhouding Tarieven

Euro biljetten en munten de kosten bij DMV Boekhouding tarieven.

Nu tijdelijk korting op al onze abonnementen!
© Vladyslav Starozhylov/Shutterstock.com

DMV Boekhouding tarieven zijn zo scherp mogelijk gemaakt. Je betaald voor wat er gedaan wordt. Geen hoge kosten voor diensten die jij niet nodig hebt. Vergelijk onze zakelijke dienstverlening en bijbehorende tarieven gerust eens met andere boekhouders. Al snel zal je zien dat andere boekhouders of meer vragen of minder diensten leveren.

De zakelijke abonnementen bij DMV Boekhouding zijn zo samengesteld dat iedere ondernemer een passende dienstverlening heeft. Voor elke fase van je onderneming. Bij al onze abonnementen kan je een online boekhoudmodule en online facturatiemodule afsluiten. Ter waarde van respectievelijk € 15,- & € 10,- . Hierdoor heb jij altijd direct online inzicht in de financiële status van je onderneming. Door koppelingen met je bank en facturatie is je boekhouding snel actueel. En als extra voordeel zijn hierdoor veel minder handmatige boekingen nodig. Waardoor jij weer geld uitspaart. Bij ieder abonnement zorgen wij ervoor dat je Boekhouding, B.T.W.-aangiften, I.B.-(winst) aangifte, en eventueel de I.B.-aangifte van je partner gedaan worden. Je kan natuurlijk ook altijd onbeperkt contact met DMV Boekhouding opnemen.

Extra dienstverlening

Wellicht heb jij te maken met huur- en/of zorgtoeslag. Of wil je dat je voorlopige aanslag inkomstenbelasting goed wordt bijgehouden. En als je administratie/boekhouding uit meer en meer facturen en bonnen bestaat, is het wellicht tijd voor wat periodieke rapportages. Een Winst en Verlies overzicht met je tussentijdse Balans. Of aan het eind van het jaar een Jaarrekening? DMV Boekhouding staat je graag terzijde.

Personeel

Ook wanneer er personeel in dienst is kan DMV Boekhouding de loonadministratie voor je uit handen nemen. En zorg dragen voor de loonbelasting aangiftes.

Online/Offline

Zoals gezegd zijn bij al onze abonnementen kan je een online boekhoudingsmodule (t.w.v. €15,-) en online facturatiemodule (t.w.v. €10,-) afsluiten. Niet nodig? Prima! Wij houden je administratie en boekhouding wel altijd online bij.

DMV Boekhouding Tarieven – Op maat

Misschien staat wat jij wilt niet bij onze zakelijke abonnementen? Of is de combinatie die jij nodig hebt niet vermeld? Geen probleem, bij DMV Boekhouding passen we ons graag aan, als jij je wensen doorgeeft aan ons dan kunnen we je vast wel helpen. Voor een op maat gemaakt aanbod geef ons een belletje of stuur een berichtje.

DMV Boekhouding Tarieven – Particulieren

Voor particulieren zijn er geen standaard abonnementen opgesteld. Zie ook onze pagina over onze Particuliere Dienstverlening. Het is echter wel mogelijk indien gewenst om als particulier een abonnementsvorm bij ons af te sluiten. Wij spreken dan in goed onderling overleg af wat je van ons verwacht voor dienstverlening en wij zullen een zo redelijk mogelijke prijs voor beide partijen proberen voor te stellen. Dit is tevens het geval als je ons op project basis wilt inhuren. Eventueel kunnen we ook een uurtarief rekenen.

Vraag een 100% Vrijblijvende Offerte aan. Pak NU je KORTING!!