Starter Dienstverlening – Eigen onderneming starten

Starter Dienstverlening, een houten geopende deur met aan de deurhendel een blauw bordje erop waarop staat come in we're open.

Jij wilt toch ook goed beginnen?
© Tiemjai/Shutterstock.com

Starter Dienstverlening

Of je nu net begonnen ben of zojuist voor het eerst de gedachte hebt gehad om voor jezelf te beginnen, als starter komt er veel bij kijken als je begint. Bij DMV Boekhouding hebben we ervaring met de zaken die allemaal op je af komen als starter en daarom ook een Starter Dienstverlening. Hierbij doen we hetzelfde als voor al onze andere ondernemers maar beseffen dat jij als starter andere zaken aan je hoofd hebt dan een ondernemer die reeds enkele jaren bezig is. Een drukke periode met van alles te regelen en aan te denken. Hoe pak jij het aan? Wanneer zeg jij: ‘Ik ga starten.’ ?

Ondernemersplan

Heb jij er al een gemaakt? Ja of nee DMV Boekhouding zou graag een beetje met je willen brainstormen, mocht je daar behoefte aan hebben. Al is het alleen maar om je bepaalde onderwerpen te geven om over na te denken. Het hoeft allemaal niet zou heel uitgebreid te zijn als jij als starter aan de slag gaat met je eigen bedrijf en het duidelijk voor ogen hebt hoe en wat er moet gebeuren. Maar als je afhankelijk bent van een lening of investeerders om te beginnen dan zal je ondernemersplan toch wat steviger onderbouwd en wat uitgebreider moeten zijn.

Administratie

Je administratie moet je op orde houden, als starter heb je de kans om vanaf het begin alles goed geordend en overzichtelijk bij te houden. Niet alleen heel handig voor jezelf maar je bent zelfs wettelijk verplicht om je basisgegevens 7 jaar te bewaren.(Belastingdienst). Zorg dat je dit goed bijhoudt of laat bijhouden!

Vijf blauwe ordners

Hou je administratie en Boekhouding goed bij! © Shtanzman/Shutterstock.com

Boekhouding

Het verzorgen van je boekhouding behoord tot een van de taken als ondernemer. Natuurlijk kan je dit zelf doen. Maar doe je dit liever niet? Wil je liever de tijd die je kwijt bent aan, het verwerken en uitzoeken van regels en dergelijke, besteden aan het bezig zijn met wat jij graag doet? DMV Boekhouding neemt je het graag uit handen. Of je ons nu alles zelf geordend of in een ‘schoenendoos’ aanlevert. Ons de boekingen laat verrichten, of alleen wilt laten controleren. Wij zorgen ervoor dat je boekhouding overzichtelijk en correct is.

Belastingaangiften

De belastingdienst wil graag weten hoe de zaken gaan, en daarvoor moet je de omzetbelasting aangifte invullen. Je hebt als ondernemer immers de omzetbelasting, op elke levering en/of dienst die jij verleend, al voor hun geïncasseerd. En de omzetbelasting die jij hier in Nederland betaald hebt, moet je ook weer opgeven als betaalde voorbelasting.

En dan het volgend jaar je Inkomsten Belastingaangifte invullen. Slechts 2 van de meest voorkomende aangiften voor een startende ondernemer. Met de Starter Dienstverlening van DMV Boekhouding hoef jij je geen zorgen te maken over het doen van alle aangiften. Wij verzorgen het graag voor je, en houden je natuurlijk constant op de hoogte. Zo weet je precies waaraan je toe bent.

Correspondentie Belastingdienst

Van alle post die je normaal gesproken kan verwachten van de Belastingdienst brengen wij je van te voren op de hoogte. Vaak zal het een bevestiging zijn van gedane aangiften. Daarvoor zullen wij je het al verteld hebben, zodat als die blauwe enveloppe in de bus valt, jij niet verrast zal zijn. Maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er eens wat anders in die enveloppe zit. Dan zullen wij er natuurlijk zijn om uitleg erop te geven en eventueel met de belasting dienst in contact te treden. Ook als jij het ergens niet mee eens bent kunnen wij je helpen en communiceren met de Belastingdienst.

Contact iconen in zwart/wit een enveloppe een telefoonhoornen @ teken en een mobiele telefoon.

Kom in contact!
© niroworld/Shutterstock.com

Onbeperkt Contact bij Starter Dienstverlening

Zolang het niet echt 24 per dag wordt, ja onbeperkt contact. Bel zo vaak je wilt, stuur een zooi e-mail berichten vol met vragen. Als starter zit je vol met vragen, veel nieuwe dingen komen op je pad, dus begrijpelijk dat je soms wat meer en soms wat minder contact zou willen. Als je denkt dat wij wellicht ergens mee kunnen helpen, schroom niet, neem contact op!

Overige Starter Dienstverlening

  • Intensieve begeleiding bij opstarten. (Indien gewenst)
  • Doen van Suppletie aangifte indien nodig.
  • Hulp bij contact met andere (Financiële) Instellingen. (Bank, Gemeente, etc)
  • Kijk ook eens op onze abonnementen pagina.

Beginnen als Starter – Starter Dienstverlening

Met onze Starter Dienstverlening geven we jou als starter alle aandacht die je nodig hebt en alle hulp die jij wilt. We kijken niet naar hoeveel tijd daarin gaat zitten, we kijken met jou hoe we jou het beste kunnen helpen zodat jij slaagt met je onderneming !! Hoewel we een abonnement voor starters hebben samen gesteld staat het je natuurlijk vrij om dat aan te passen mocht je willen. We hopen dat je contact met ons opneemt, of dat je in ieder geval wat nuttige informatie van onze site kan halen. Veel succes met het ondernemerschap!!

Interesse en/of nog verdere vragen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Vraag een 100% Vrijblijvende Offerte aan. Pak NU je KORTING!!