Zakelijke Dienstverlening van DMV Boekhouding

Vrouw zit achter een bureau met een laptop en papieren zakelijke dienstverlening uit te voeren.

DMV Boekhouding, voor iedereen een passende dienstverlening.
© Rawpixel.com/Shutterstock.com

Zakelijke Dienstverlening

Voor de ZZP’er / eenmanszaak, de V.O.F., vereniging of stichting en MKB is er een Zakelijke Dienstverlening. DMV Boekhouding kan jou wat werk uit handen nemen, zorgvuldig en adequate verwerking van je administratie, het boeken van je boekhouding en het verzorgen van je aangiften. Voor een scherpe prijs met een abonnement samengesteld op jou behoeften. Zo betaal je niks teveel en kan jij je tijd besteden aan jou core-business.

Administratie

Het op orde houden van je administratie is niet alleen handig, het is zelfs wettelijk verplicht om je basisgegevens 7 jaar lang te bewaren (belastingdienst). Je administratie moet orderlijk en op een makkelijke manier te controleren zijn. DMV Boekhouding draagt hier zorg voor. Facturen, bonnetjes, contracten, aanslagen en alle andere financiële papieren. Op welke manier jij je ze ook aanlevert, geordend of in een ‘schoenendoos’, jij krijgt van ons alles netjes geordend en overzichtelijk op papier en/of electronisch terug. Met de zakelijke dienstverlening van DMV Boekhouding hoef jij je nooit (meer) zorgen te maken over die stapel financiële papieren.

Boekhouding

Man achter een stapel papieren, tijd voor zakelijke dienstverlening.

Hou je administratie goed en overzichtelijk bij!
© Billion Photos/Shutterstock.com

Het verwerken van je bankafschriften, inkomende en uitgaande facturen, de privé- stortingen en opnamen, bonnetjes. Kortom je boekhouding, wij verwerken boekhoudingen online. Zorgen dat jij of inzage hebt in je online boekhouding of dat je periodiek een overzicht van je boekhouding ontvang. Geheel volgens jou persoonlijke voorkeuren, dat is de zakelijke dienstverlening van DMV Boekhouding.

Belastingaangiften

Iedere periode zorgt DMV Boekhouding ervoor dat je aangiften op tijd gedaan en ingeleverd worden. Jij wordt hiervan natuurlijk gelijk op de hoogte gebracht zodat je een eventuele betaling BTW op tijd kan doen. Of wellicht weet wat je terug kan verwachten. Aangiften omzetbelasting, loonbelasting, toeslagen en Inkomstenbelasting (-Winst) eventueel met partner, behoren tot de meest gedane aangiftes, DMV Boekhouding helpt je hier graag mee.

Correspondentie Belastingdienst

Post van de Belastingdienst ontvangen? Natuurlijk gaat dat gebeuren, en normaal gesproken niets aan de hand. Waarschijnlijk gewoon een bevestiging van wat je al wist of waar DMV Boekhouding je al op voorbereid had. Maar mocht het onduidelijk en/of onverwacht zijn, dan zal de onduidelijkheid zo snel mogelijk worden weggenomen en indien nodig zal DMV Boekhouding in contact treden met de Belastingdienst.

Onbeperkt Contact bij Zakelijke Dienstverlening

Oké ‘onbeperkt’, we gaan niet 24 uur per dag contact met elkaar hebben. Maar we gaan ook niet zeggen;”Oh, neeee nu heb je je limiet bereikt aan wat je kan vragen”. Fair-use-Policy zeg maar, bij normaal gebruik is het onbeperkt, geen extra kosten. Maar de ene keer heb je net wat meer vragen en spreek je elkaar een week lang elke dag en de andere keer is een of twee keer contact per maand meer dan voldoende.

Rapportages

De Balans, Winst & Verlies rekening per maand, kwartaal of jaar? En dan de Jaarrekening na afloop van het boekjaar. Rapportages hebben hun nut, vooral als het volume van het aantal boekingen in je bedrijf toenemen. Een rapportage om wat meer inzicht te krijgen in waar je grootste kosten nu echt in zitten? Of is te achterhalen waarom je inkomen in een bepaalde periode wat minder is dan gemiddeld?

Overige Zakelijke Dienstverlening

  • Beoordelen Middeling en aanvragen indien van nut.
  • Doen van Suppletie aangifte indien nodig.
  • Kor checken of er gebruik van kan worden gemaakt.
  • Loonbelasting aangiften.
  • Hulp bij contact met andere (Financiële) Instellingen. (Bank, Gemeente, etc)
  • Kijk ook eens op onze abonnementen pagina.

Intresse en/of nog verdere vragen? Neem vandaag nog contact met ons op.  

Klik hier En Krijg 3 Maanden Lang Korting!!